IF Älgarna
Nästa match
Okänt
Senaste matchen
IF Älgarna vs Skiljebo SK
0 - 0
Kalender

Inget kommande

Visa hela kalendern »
Bildgalleri

Inför matchen

Publicerad 2009-05-30 klockan 10:31
Inför matchen

Västerås IK anrik förening som bildades 1913 som har en säsong i Allsvenskan bakom sig, den allra första allsvenskan som spelades 1924/25 det gick inte så bra näst sist och ner till tvåan. De senaste säsongerna har VIK varit i tvåan och kommer troligt vis bli bofasta där några år framåt, de har ett mycket starkt lag denna säsong.


 


 


Pratstund med LarsGöran


VIK vad vet du om dom?


-Jag har bra koll på dom, jag var och såg deras match mot Söderhamn som de vann med 5 – 0. De har ett samarbete med VSK div 1 laget där de får låna några spelare ibland.


Kan du utveckla lite mer vad du såg i Söderhamn?


-Det är ett stabilt lag. En lagmaskin som spelar som ett lag. Ett fysiskt lag som spelar och krigar i 90 minuter.  De har gjort starka matcher hittills bl.a. slog dom Frej hemma med 1 – 0 och Söderhamn FF med hela   5 – 0 starkt. De har ett bra försvar med bara 4 mål insläppta på 6 matcher.


Någon speciell spelare som Älgarna bör se upp med?


-De har många duktiga spelare och som jag sa de är ett lag. Jag säger hela laget , men vill du ha något namn nämner jag Sundsvalls bekante Bryan Mattson som gick på fotbollsgymnasiet i sundsvall och Johan Thörnblom.


Älga bekante Simon Fröding?


-Mycket duktig spelare som var och provade med Älgarna och var på håret att skriva på men det blev fnurra på det personliga planet så tyvärr gick han till konkurrenterna VIK. Vad jag vet skall han inte vara med mot oss, skadad.


Hur ser det ut i truppen, några skadade?


-Nej inga skadade. I början på veckan hade vi ett par spelare i sjuksängen men de är på benen och har tränat på slutet., sen är Jonas Nordin avstängd efter sitt röda kort senast.

Kommentarer

Fler nyheter
Nedläggning
2018-03-01

Vi har lämnat denna sida och finns på facebook istället, därför är det inget skrivit…

Kommentarer (0)
Premiär Ängevallen
2017-06-21

Det blev segar med 3-1 när säsongens första match spelades på Ängevallen mot Hägglunds…

Kommentarer (0)
Älgarna - Frånö 5-1
2017-06-06

Kommentarer (0)