IF Älgarna
Nästa match
Okänt
Senaste matchen
IF Älgarna vs Skiljebo SK
0 - 0
Kalender

Inget kommande

Visa hela kalendern »
Bildgalleri

Vi är inte nöjda!

Publicerad 2011-05-18 klockan 13:54
Vi är inte nöjda!

Vi tog ett snack med Andreas Gisselman. Andreas gör i år sin 10:e säsong för A-laget i IF Älgarna och har även spelat några säsonger som ungdomsspelare i klubben. Han har även spelat i GIF Sundsvall, IFK Timrå och Kubikenborg. Vi som gillar IF Älgarna är förstås väldigt glada att se Andreas i grön/vitt även denna säsong.

Du gör alltså i år din 10:e säsong med IF Älgarna och du har spelat med många spelare under åren i IF Älgarna. Hur känns det att vara en del i årets upplaga av IF Älgarna?

- Det känns bra att vara en del av årets upplaga. Har spelat med en hel del spelare i IF Älgarna genom åren och tycker att vi har ett bra lag med en bra kapacitet.

Största delen av din karriär har du spelat forward men de senaste säsongerna har vi fått se dig på högerbacken. Vad är skillnaden och trivs du i den positionen?

- Den största skillnaden är väl att man har mycket mer spel framför sig framförallt i uppspelsfasen, men även i spelet utan boll och att man som forward gjorde betydligt fler mål. Jag trivs riktigt bra i rollen som högerback och känner att jag kunnat utveckla mig själv som fotbollsspelare genom att spela i den positionen efter många år som forward. Tror dock att man har nytta av åren som forward nu i positionen som högerback.

Nu har ni, förhoppningsvis, tagit 4 poäng på lika många matcher. Är ni i laget nöjda med inledningen på serien?

- Det är vi inte, tycker att vi skulle haft mer poäng efter 4 matcher. Vi har haft delar i matcherna där vi spelat riktigt bra, tänker bland annat på hudikmatchen senast som jag tycker vi borde vinna sett till hur matchbilden ser ut. Det gäller att vara fokuserad hela tiden och nu blicka framåt till nästa match som vi kan påverka för att få med oss ett bra resultat.

Hur skulle du beskriva IF Älgarnas tränare Jonas Höglund?

- Han är ambitiös, aktiv, har en bra kunskap och har utvecklat vårt spel väldigt mycket i en positiv riktning, där han har en tydlig idé om hur han vill att vi ska spela. Jag tycker att Jonas gjort ett väldigt bra jobb sedan han kom till IF Älgarna där han kommit in med bra idéer och tankar. Han är en stor tillgång för vårt lag.

Vi tackar Andreas för sin tid och önskar honom lycka till på lördag.

Kommentarer

Fler nyheter
Nedläggning
2018-03-01

Vi har lämnat denna sida och finns på facebook istället, därför är det inget skrivit…

Kommentarer (0)
Premiär Ängevallen
2017-06-21

Det blev segar med 3-1 när säsongens första match spelades på Ängevallen mot Hägglunds…

Kommentarer (0)
Älgarna - Frånö 5-1
2017-06-06

Kommentarer (0)