IF Älgarna
Nästa match
Okänt
Senaste matchen
IF Älgarna vs Skiljebo SK
0 - 0
Kalender

Inget kommande

Visa hela kalendern »
Bildgalleri

Inför IFÄ – Hudiksvall

Publicerad 2011-05-13 klockan 11:33

En viktig bortamatch väntar IF Älgarna på söndag nere i Hudiksvall. Hälsingelaget åkte förra helgen upp till Umeå och Mariehem där man, lite överraskande, tog med sig en 3-0-seger hem. Tidigare har man vunnit borta mot Morön med 1-4 och hemmaförlorat mot Piteå med 0-1.

Hur är läget i det grönvita laget då? De flesta har tränat på bra i veckan, saknas gör dock Robban Vesterlund och Kristoffer Westerlund (sjuka) samt Love Lidström (avstängd).

IF Älgarna har spelat tre matcher varav två har innehållit en utvisning. Senast spelades, som bekant, bara en dryg halvlek innan domaren bröt matchen. Hur Junselematchen slutar vet vi inte i dagsläget. Junsele har i dagarna lämnat in en begäran om omspel till förbundets tävlingskommitté.

På söndag hoppas tränare Jonas Höglund att båda lagen får behålla sina gubbar på banan och att Älgarna kan göra en riktigt bra fotbollsmatch.

- Vi har mycket att bevisa, både för supportrar och för oss själva. Utvisningarna i de två första matcherna har inneburit taktiska och lite konstiga matcher och vi känner inte att vi fått ut allt vi kan, säger Höglund.

Jonas, som bor i Hudiksvall, har givetvis bra koll på söndagens motstånd.

- Dom har en riktigt bra centrallinje, från målvakten Mattias Svärd fram till kvicke Joel Stillmark på topp. Ett hårt arbetande lag som kommer försöka ligga rätt och invänta omställningar. Det är viktigt att vi inte blir för naiva i passningsspelet så att dom lätt får ställa om på oss. Första målet kommer bli oerhört viktig för utgången av matchen.

Ingen startelva är klar i dagsläget. Konkurrensen är hård och alla borde vara sugna på att visa var man står. Om nu inte det skulle räcka så kanske ett handskak med Lasse Lagerbäck hjälper till. Lagerbäck kommer vara på plats bl a för att utse matchens lirare, enligt helahalsingland.se

Söndag kl. 17 är det avspark på Sparbanken Arena.

Kommentarer

Fler nyheter
Nedläggning
2018-03-01

Vi har lämnat denna sida och finns på facebook istället, därför är det inget skrivit…

Kommentarer (0)
Premiär Ängevallen
2017-06-21

Det blev segar med 3-1 när säsongens första match spelades på Ängevallen mot Hägglunds…

Kommentarer (0)
Älgarna - Frånö 5-1
2017-06-06

Kommentarer (0)