IF Älgarna
Nästa match
Okänt
Senaste matchen
IF Älgarna vs Skiljebo SK
0 - 0
Kalender

Inget kommande

Visa hela kalendern »
Bildgalleri

Blåsigt när IFÄ segrade

Publicerad 2011-04-09 klockan 16:13
Blåsigt när IFÄ segrade

IF Älgarna mötte på lördagen IFK Sundsvall på ett rejält blåsigt Westhagen. Kanske var det just blåsten som gjorde att Älgarna hade svårt att komma igång. IFK fick börja i medvind och halvleken bjöd på mängder med felpass från båda lagen och knappt någon målchans överhuvudtaget. 0-0 i halvtid och ingen kunde påstå att det inte var rättvist.

I andra halvlek kopplade Älgarna greppet direkt. Med vinden i ryggen kom löpningarna och aggressiviteten och hemmalagets anfall blev kortare och kortare.

Tobbe Stenberg kunde göra 0-1 på en frispark och en stund senare spela fram en djupledsrapp Ishak Bedjaoui till ett friläge som efter en målvaktsretur slogs i mål av Jocke Jönsson, 0-2. Tobias Björk placerade snyggt in grönvitas sista mål för dagen och slutresultatet skrevs till 0-3.

Backlinjen med Gisselman och Eriksson utvändigt Larsson och Vesterlund var stabil och de förstnämnda var ständigt sugen att gå med i anfallen. Spelvändningarna på dessa två kunde dock varit fler.

I andra halvleks medvind visade Ishak och Jönsson sin snabbhet och kunde gjort något mål till. Intressant är att Fredde Nilsson, som i andra halvlek mot Sund, spelade på mittfältet.

Sammantaget en stabil seger, synd bara att Älgarna inte kom igång förrän i andra halvlek.

Kommentarer

Fler nyheter
Nedläggning
2018-03-01

Vi har lämnat denna sida och finns på facebook istället, därför är det inget skrivit…

Kommentarer (0)
Premiär Ängevallen
2017-06-21

Det blev segar med 3-1 när säsongens första match spelades på Ängevallen mot Hägglunds…

Kommentarer (0)
Älgarna - Frånö 5-1
2017-06-06

Kommentarer (0)