IF Älgarna
Nästa match
Okänt
Senaste matchen
IF Älgarna vs Skiljebo SK
0 - 0
Kalender

Inget kommande

Visa hela kalendern »
Bildgalleri

Läget med Westis då?

Publicerad 2011-03-30 klockan 06:38
Läget med Westis då?

I början av matchen mot Sollefteå vred IF Älgarnas målvakt Kristoffer Westerlund till sitt ena knä. Nu har det gått lite mer än en vecka.

Vad är det för skada och hur länge blir du borta?

- Yttre ledbandet är uttänjt vilket innebär 4-5 veckors rehabträning. Nu har det ju gått ett tag så jag hoppas kunna vara tillbaka om 3 veckor.

Ifjol hade du rutinerade Håkan Karlström vid din sida, som också var målvaktstränare. Nu har du Stefan Lagergren att konkurrera med. Hur upplever du skillnaden?

- I år är vi två målvakter som konkurrerar på samma villkor så man behöver vara mer på tå och vara mer fokuserad på varje träning. Håkan var ju mer en tränare även om han utan tvekan hade kunnat stå matcher. Stefan (Lagergren) och jag har en bra relation så jag tror vi kommer sporra varandra och bli bättre. Även om man vill känna tryggheten att kunna göra något misstag utan att bli bänkad så är konkurrenssituationen positiv.

Hur ser du på de träningsmatcher som varit?

- Vi har haft lite problem med försvarsspelet. Samtidigt har vi tappat boll centralt i uppspelsfasen många gånger och fått omställningar på oss när vår backlinje stått högt. Då är det väldigt svårt att försvara sig. Det kommer att bli bättre, vi hade egentligen samma situation ifjol.

Tack för det!

Kommentarer

Fler nyheter
Nedläggning
2018-03-01

Vi har lämnat denna sida och finns på facebook istället, därför är det inget skrivit…

Kommentarer (0)
Premiär Ängevallen
2017-06-21

Det blev segar med 3-1 när säsongens första match spelades på Ängevallen mot Hägglunds…

Kommentarer (0)
Älgarna - Frånö 5-1
2017-06-06

Kommentarer (0)