IF Älgarna
Nästa match
Okänt
Senaste matchen
IF Älgarna vs Skiljebo SK
0 - 0
Kalender

Inget kommande

Visa hela kalendern »
Bildgalleri

Förlust mot AIF

Publicerad 2011-03-27 klockan 19:28

Anundsjö IF kom till Högslätten med ett gott självförtroende efter 0-0 mot Umeå FC senast. IF Älgarna kändes riktigt på gång efter en lovande andra halvlek hemma mot Sollefteå förra helgen där de grönvita visade upp ett aggressivt spel och där man tog kloka beslut över hela banan.

De givna förväntningarna på helgens match var därför att Älgarna skulle fortsätta där man slutade och att vi skulle få se en jämn match. Facit då? Hemmalaget var inte alls att känna igen och visade upp ett rätt dåligt försvarsspel i alla lagdelar och lagdelarna tillsammans. Anundsjö var klart bättre för dagen och gjorde bl a två mål på hörnor efter passiva ageranden av hemmaförsvaret.
Slutresultatet skrevs till 0-4. Anundsjö imponerade delvis. Älgarna får ta nya tag. För många spelare kom inte upp i normal standard och för många saknades. Vi får väl minnas fjolårets försäsong som även den bjöd på många insläppta mål men där man var väldigt solida i seriespelet. Det skulle kännas rätt skönt med en nolla i nästa match ändå.

Fredrik Nilsson slet på duktigt i anfallet och är alltid sugen på att delta i spelet. Ishak Bedjaoui stod för ett piggt inhopp och hade ett par fina lägen. Kul att se nya målvakten Lagergrens fina fötter.


Kommentarer

Fler nyheter
Nedläggning
2018-03-01

Vi har lämnat denna sida och finns på facebook istället, därför är det inget skrivit…

Kommentarer (0)
Premiär Ängevallen
2017-06-21

Det blev segar med 3-1 när säsongens första match spelades på Ängevallen mot Hägglunds…

Kommentarer (0)
Älgarna - Frånö 5-1
2017-06-06

Kommentarer (0)