IF Älgarna
Nästa match
Okänt
Senaste matchen
IF Älgarna vs Skiljebo SK
0 - 0
Kalender

Inget kommande

Visa hela kalendern »
Bildgalleri

Träningsmatch

Publicerad 2011-03-19 klockan 17:27
Träningsmatch

Oavgjort i tredje träningsmatchen.
I första halvlek var Sollefteå det piggaste laget, efter några minuters spel fick de en tvivelaktig straff som resulterade i 1 – 0. Mål nummer två kom i mitten av första halvlek och var ett snyggt inlägg till en ensam Sollefteå spelare vid bortre stolpen, misstänkt offside, men domaren höll ner flaggan och det stod 2 – 0 . Strax innan halvtids signalen i en strulig situation framför mål sköt Sollefteå in 3 – 0.
Älgarna kom ut i andra halvlek som ett helt nytt lag, de vann närkamperna och andra bollarna. En helt annan inställning i det grön vita laget. Efter bara några minuter in i andra kom Fredde Nilsson fri med målvakten och satte resolut 3 – 1. Direkt efter avspark vann Älgarna tillbaka bollen och med en härlig djupleds pass fram till Fredde och det stod helt plötsligt 3 – 2. Älgarna hade verkligen fått luft under vingarna och i trettonde minuten dribblar Ishak igenom hela Sollefteå försvaret och skjuter in kvitteringsmålet. 3 – 3.
Ett rättvist resultat då lagen hade varsin halvlek. Sollefteå fick i slutet av andra en spelare utvisad. Tyvärr var domar insatsen inte i nivå med spelarnas och det märktes på planen i båda lagen.

Kommentarer

Fler nyheter
Nedläggning
2018-03-01

Vi har lämnat denna sida och finns på facebook istället, därför är det inget skrivit…

Kommentarer (0)
Premiär Ängevallen
2017-06-21

Det blev segar med 3-1 när säsongens första match spelades på Ängevallen mot Hägglunds…

Kommentarer (0)
Älgarna - Frånö 5-1
2017-06-06

Kommentarer (0)