IF Älgarna
Nästa match
Okänt
Senaste matchen
IF Älgarna vs Skiljebo SK
0 - 0
Kalender

Inget kommande

Visa hela kalendern »
Bildgalleri

Silly Season

Publicerad 2009-10-16 klockan 13:06
Silly Season


Silly season i Älga lägret. Vi håller på att samtalar med de spelare som var med under året. Tränare och ledare har även samtal förts med. Nyförvärv? Ja det är ett stort frågetecken självklart har vi tittat på några spelare, men inget är klart. Det jobbas för högtryck på Ängevallen med att få till nästa års trupp.

Årets upplaga av Älgarna som spelat i norra Svealand har gjort bra ifrån sig. Mycket bra säsong. Om vi bortser från seriesegrarna Dalkurd har årets upplaga tagit poäng av samtliga lag i serien och placerade sig sjua i en mycket jämn och bra serie.

Det är ännu inte klart vilken serie vi kommer att spela i. Det spelar naturligtvis ingen roll vart vi hamnar. Det har varit kul i år att spela i norra Svealand och fått möta andra lag än vad vi har varit vana vid. Samtidigt hade det varit ett stort nöje att få ha varit i norra tvåan där vi haft ett par derbyn att se fram imot. Det har för och nackdelar vart vi än hamnar i för serie.

Att Härnösand nästa år mönstrar två lag i division 2 är förstås helt otroligt, har aldrig hänt förut. Återstår att se om vi hamnar i samma serie, då är det upplagt för folkfest i derbymatcherna. Det måste vara inspirerande för alla fotbollsälskare i Härnösand.

Vi återkommer med mer information när det händer något på spelar fronten

Kommentarer

Fler nyheter
Nedläggning
2018-03-01

Vi har lämnat denna sida och finns på facebook istället, därför är det inget skrivit…

Kommentarer (0)
Premiär Ängevallen
2017-06-21

Det blev segar med 3-1 när säsongens första match spelades på Ängevallen mot Hägglunds…

Kommentarer (0)
Älgarna - Frånö 5-1
2017-06-06

Kommentarer (0)