IF Älgarna
Nästa match
Okänt
Senaste matchen
IF Älgarna vs Skiljebo SK
0 - 0
Kalender

Inget kommande

Visa hela kalendern »
Bildgalleri

Vinst 3 - 0

Publicerad 2009-09-19 klockan 18:03
Vinst 3 - 0

Matchinledningen började Älgarna i ett högt tempo och pressade Råsunda rejält. Efter 20 – 30 minuter börjar Älgarna släppa in bortalaget mer och mer i matchen, det var chanser åt båda håll och matchen stod och vägde fram till paus vilan. I andra halvlek spelar Älgarna en riktigt fin och rolig fotboll. Ett noll kommer efter 15 minuters spel. Det blir ett inkast till älgarna som Björn Berg slänger efter linjen och når Kryddan Nordin som har fri väg mot Råsundas mål, skottet tar på målvakten och dalar ner ett par meter från mållinjen där Kryddan dyker upp och resolut skjuter in bollen i mål.
Råsunda flyttar upp spelet för att nå en kvittering och har ett par chanser där duktige Älga målvakten Maths Elfvendal gör några riktiga kvalificerade räddningar även mittbacken Hamdi Layoni räddar ett skott på mållinjen. Mitt under denna press gör Älgarna ett riktigt fint anfall där Petter Jonsson är framme med en sten hård nick på ett inlägg och gör 2 – 0. Det tar bara några minuter efter 2 – 0 målet där det blir ett inlägg från samma kant och där håller duktige Jocke Landin sig framme och skjuter in 3 – 0 målet och matchen punkteras.
Älgarna spelade ett fröjdigt och resolut spel, de visade på en laginsats och jobbade för varandra, mycket roligt att se ett så taggat Älgarna.

Kommentarer

Fler nyheter
Nedläggning
2018-03-01

Vi har lämnat denna sida och finns på facebook istället, därför är det inget skrivit…

Kommentarer (0)
Premiär Ängevallen
2017-06-21

Det blev segar med 3-1 när säsongens första match spelades på Ängevallen mot Hägglunds…

Kommentarer (0)
Älgarna - Frånö 5-1
2017-06-06

Kommentarer (0)