IF Älgarna
Nästa match
Okänt
Senaste matchen
IF Älgarna vs Skiljebo SK
0 - 0
Kalender

Inget kommande

Visa hela kalendern »
Bildgalleri

Förlust 2 - 0

Publicerad 2009-09-13 klockan 19:02
Förlust 2 - 0

Innan avfärd till Sandviken fick tränar duon två samtal om sjuka spelare. Det var de två viktiga kuggarna Anton Bertilsson och Pontus Maina som båda insjuknat med feber, ett tungt avbräck.
Matchen började bra och spelet böljade fram och tillbaka, tyvärr så tog Sandviken ledningen med 1 – 0 efter 13 minuters spel. Älgarna flyttade upp spelet och trillade bra fotboll och i den 43 minuten kom en mycket bra chans men Sandviken målvakt gjorde en mycket kvalificerad räddning. I andra var det mest spel på mitten, Älgarnas anfall stoppades mycket effektivt vid straff linjen av ett duktigt Sandviksförsvar. I 93 minuten får Älgarna en frispark och samtliga Älgaspelare utom Anton Larsson är inne i straff området för att nå en kvittering men försvaret nickar bort och lyfter till en Sandviken spelare som kommer fri och skjuter i mål, sen ljuder slutsignalen.
Spelet var bra fram till sista tredjedelen där tog det stopp. Den stora behållningen av matchen var när unge talangen 15 årige Joakim Nilsson byttes in för spel de sista 15 minuterna. Han gjorde inte bort sig och Jocke kommer vi att få se mer av, det lovar jag.

Kommentarer

Fler nyheter
Nedläggning
2018-03-01

Vi har lämnat denna sida och finns på facebook istället, därför är det inget skrivit…

Kommentarer (0)
Premiär Ängevallen
2017-06-21

Det blev segar med 3-1 när säsongens första match spelades på Ängevallen mot Hägglunds…

Kommentarer (0)
Älgarna - Frånö 5-1
2017-06-06

Kommentarer (0)